Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Descripteurs (mots-clés)
trié(s) par (Pertinence décroissant(e), Titre croissant(e)) Affiner la recherche
Etendre la recherche sur niveau(x) vers le bas
Article
Berner-Andrée Sandoval-Ramírez ; Ursula Catalán ; Sara Fernández-Castillejo ; Anna Pedret ; Elisabet Llaurado ; Rosa Sola |Context: Anthocyanins are phenolic compounds found in berries. They exhibit promising health benefits in humans, but no accurate biomarkers of berry intake have been identified thus far. Objective: The aim of this systematic review is to prop[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité Nutrition reviews. Vol. 78, n° 7 (July 2020) Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
Ruo Chen Feng ; Yan Hong Dong ; Xian Li Hong ; Ya Su ; Xi Vivien Wu |Context: The prevalence of age-related cognitive decline has been on the rise as the global population age, putting the independence and quality of life of elderly at risk. Anthocyanin, as a subclass of dietary flavonoids, may have a beneficial [...]Article
The sweet potato (Ipomoea batatas L. Lamarck syn. Convolvulus batatas L.) is a perennial, herbaceous climber with tuberous edible roots, and is a major leguminous crop of global importance with widespread applicability and economic value of its [...]